Canna Coco

Canna Coco is een plantenvoeding voor uw planten, bloemen en gewassen. Door gebruik hiervan te maken zal je zien dat alles veel sneller en mooier in de bloei staat of aan het groeien is. Natuurlijk heb je heel veel andere mogelijkheden om te gebruiken, maar uit eigen ervaring bevalt mij dit het beste. Bij Growexpert heb je hierin verschillende keuzes, maar deze werken allemaal goed. Wanneer je niet zeker weet of dit product ook voor jouw tuintje geschikt zal zijn , kan je het uit proberen met een fles van één liter. Maar natuurlijk kan je ook het advies inwinnen van de medewerkers van deze winkel.  Canna Coco

Mooi bloemen bed

Omdat ik nog nooit eerder mij bezig had gehouden met het planten van bloemen in mijn tuintje was elk product voor mij nieuw. Daarom heb ik eerst advies ingewonnen van de medewerker van Growexpert. Toevallig kwam deze ook aan met een fles van Canno Coco en adviseerde mij om dit aan de bodem toe te voegen.

Nu het weer beter is komen de eerste bloemen in mijn tuin al tevoorschijn. Nooit geweten dat ik groene vingers heb. Ook de het advies en de hulp van de medewerkers van Growexpert ben ik uiteindelijk tot een mooi resultaat gekomen, ik heb een bloemenzee in mijn tuin.