Wanneer je op zoek bent naar een goede architect kan ik adviseren om eens naar architecten Breda te gaan. Mocht je niet in de buurt van Breda wonen is er ook de mogelijkheid om bij de architecten in Tilburg en Oosterhout te gaan. Niet alleen architecten zijn hier bij Van Asten Doomen Architecten werkzaam, maar ook projectleiders en bouwkundig tekenaars. Villabouw is de specialisatie van dit architectenbureau, maar ook voor rijtjeswoningen, appartementen en herenhuizen ben je hiervoor aan het juiste adres. Wanneer je dus van plan bent om een woning te laten bouwen maak je eerst een afspraak bij deze architect. architecten Breda

Geweldig resultaat

Natuurlijk hebben wij eerst een gesprek met deze architect gehad met de wensen wat wij wel en niet in onze woning wilden hebben. Met deze wensen is de architect aan de slag gegaan en heeft het een ander ander door de bouwkundig tekenaar laten tekenen. Het resultaat op papier was al mooi om te zien, hierdoor konden wij haast niet wachten tot de bouw kon beginnen.

Elke dag waren wij wel op de bouwplaats te vinden, natuurlijk om foto’s te maken, maar ook om te zien of alles naar onze wens werd gedaan. Inmiddels hebben wij al onze intrek in de nieuwe woning genomen en kan zeggen het eindresultaat is verbluffend!