opslag

 

 

inpandig opslagHet is belangrijk dat er aan de opslag van gevaarlijke stoffen voldoende aandacht wordt besteed. De opslag van gevaarlijke stoffen is heel erg belangrijk voor de veiligheid van het personeel. Er is een tijdje geleden bij mij op het werk een ongeval gebeurt met gevaarlijke stoffen. Gelukkig was er niemand gewond, maar het scheelde niet heel erg veel.

Voorkomen is beter dan genezen

Om te voorkomen dat dit in de toekomst nog een keur gebeurt heeft mijn werkgever een aantal maatregelen genomen. Als er met bepaalde gevaarlijke stoffen gewerkt moet worden dan zitten daar vaste werkwijze aan, zodat er niks geks kan gebeuren.

Niet alleen nieuwe werkwijzen zorgen voor de veiligheid, maar ook nieuwe kasten voor de opslag van de gevaarlijke stoffen. Aan de ondernemers die de gevaarlijke stoffen goed willen bewaren heb ik als tip om te kijken op de website van Denios.

Mijn werkgever heeft verschillende kasten bij Denios besteld die voldoen aan de veiligheidseisen. Zo wordt de veiligheid van het personeel gegarandeerd. Het is een grote investering in het begin, maar het zorgt er wel voor dat niemand gewond raakt.

Op de website van Denios zijn verschillende producten te vinden voor de opslag van gevaarlijke stoffen!