NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

Onlangs kreeg ik de kans om een NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus te volgen. Dit was gedurende mijn stage een vereiste zodat ik veilig en verantwoord mijn werk kon uitvoeren. Ik heb deze cursus gevolgd bij PTC Opleidingen en dit is echt een goed en professioneel opleidingscentrum.

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursusNEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

Tijdens de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus leer je verschillende veiligheidsrisico’s kennen en leer je hiermee om te gaan. Zo worden bedrijfsongevallen voorkomen want de gevolgen hiervan zijn vaak ernstig! Bij PTC Opleidingen word je geholpen door ervaren docenten die goed op de hoogte zijn van de regelgeving. De manier van lesgeven is pakkend en zeker niet saai, waardoor je de kennis goed kunt onthouden.

Ik heb tegen mijn baas gezegd dat deze cursus erg goed georganiseerd is en dat het een aanrader is voor de rest van de medewerkers. Er zijn bij ons in het bedrijf namelijk meer mensen die op korte termijn de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus moeten volgen. Ik zag ook dat je de mogelijkheid hebt om de cursus op locatie te laten geven. De cursus wordt dan op maat gemaakt en toegespitst op jouw situatie. Dit is echt een goed idee wanneer je met een grotere groep bent.