Wanneer je op zoek bent naar schuldhulpverlening voor bedrijven in de buurt van Alkmaar, dan ben je bij Oxyz aan het juiste adres. Bij Oxyz kun je je verhaal kwijt en zij zullen je verder helpen en hopelijk je zorgen (gedeeltelijk) wegnemen.

Wanneer moet je op zoek gaan naar schuldhulpverlening?

Soms ben je met je onderneming in een situatie terecht gekomen waar je zelf niet meer uit kunt komen. De kosten zijn niet meer te overzien en je weet niet meer waarvan je het moet betalen. Je wilt je werknemers niet kwijt, maar hoe moet dat in deze situatie. En het wordt van kwaad tot erger.

Wat doet schuldhulpverlening?

Een bedrijf zoals Oxyz doet niks anders dan schuldhulpverlening te bieden aan bedrijven. Zij zorgen voor openheid in je problemen en laten je inzien hoe je er daadwerkelijk voor staat momenteel. Ook geven zij je aan wat je kansen zijn dat je bedrijf weer gezond wordt. Oxyz regelt financiële regelingen met schuldeisers, waardoor je minder stress zult hebben.

Wat kan je verwachten van Oxyz?

Oxyz neemt je aan de hand, coacht je en laat je door de bomen het bos weer zien. Sommige problemen zijn makkelijker op te lossen dan je denkt en Oxyz laat je dat in zien. Je zult al snel merken dat je wat minder stress hebt en weer vooruit wil kijken in plaats van achteruit.